Aanbod massage

Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin, gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw (lichamelijke) klachten te lokaliseren en past de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Sportmassages

Kom je maar niet verder met die sportblessure? Wij staan voor je klaar met een goed uitgevoerde massage die jij nodig hebt. Bekijk onze behandelingen.
Wellness Compleet Almelo

Hot Stone massage

Een massagetechniek met warme basaltstenen. Deze vulkanische stenen hebben een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug.
Wellness Compleet Almelo

Ontspanningsmassage

Voor pure ontspanning en verwennerij kunt ook gerust langskomen bij Wellness Compleet Almelo. Een onspanningsmassage is een cadeau voor je lichaam!
Wellness Compleet Almelo

Lomi Lomi

Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor uw lomi lomi massage. De massage zal er voor zorgen dat u en uw lichaam zich compleet gaan resetten.
Wellness Compleet Almelo

Zwangerschapsmassage

Ook kunt u voor een  zwangerschapsmassage terecht bij ons Wanneer u zwanger bent kan het lastig zijn om te ontspannen. Een massage kan u hier bij helpen.
Wellness Compleet Almelo

Schouders-nek-hoofd

Wij bieden verschillende massagevormen aan, zo ook een schouders-nek-hoofd massage daarmee bieden wij u de kans om alle stress even los te laten.
Wellness Compleet Almelo

Duo Massage

Gezellig met z’n tweeën tegelijkertijd een massage boeken? Dat kan met onze duo massage*! In één behandelkamer worden twee massagebanken geplaatst en samen met een collega wordt de massage naar wens uitgevoerd.

* Alleen te boeken vanaf 60 minuten.

Aanbiedingen
Bij Wellness Compleet Almelo maken wij gebruik van zowel vaste als wisselende seizoens-acties. Ook kunt u bij ons sparen voor een gratis massage! Op onze speciale pagina kunt u altijd de lopende aanbiedingen en acties vinden.
Wellness Compleet Almelo