Sportmassage

Heb je tijdens of na het sporten last gekregen van een sportblessure? Een sportmassage kan uitkomst bieden. Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, zo ook een sportmassage. 

Wanneer je niet verder komt met die lastige sportblessure staan voor je klaar met een goed uitgevoerde massage die jij nodig hebt. Doordat deze intensieve massage is gericht op het doorbloeden en stimuleren van de spieren. Dit zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en hierdoor worden voedingstoffen beter opgenomen. Hiermee bevorderen we het herstel van het lichaam en voorkom je blessures door overbelasting van de spieren.

Sportmassage bij Wellness Compleet Almelo

Sportmassage

Herstel na sportprestaties

Wanneer je spieren losser maakt na een sportprestatie zullen deze beter gaan functioneren. Daarom is het nemen van een sportmassage na een sportprestatie belangrijk voor het snelle herstel van de spieren. Een soepele spier is minder gevoelig voor blessures dan een al verkrampte spier. Door te zorgen voor spieren die in optimale vorm zijn, zorgt een sportmassage dus ook voor maximale weerstand tegen blessures.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Sportmassage