Wat is een lomi lomi massage

De lomi lomi massage is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaïaanse eilanden. Deze massagevorm maakt deel uit van de traditionele hawaiiaanse geneeskunde en werd  van generatie op generatie doorgegeven. 

“Lomi Lomi” betekent “masseren” of “kneden” in het hawaiiaans, maar deze termen vatten niet volledig de diepte en complexiteit van deze massagevorm samen. Een uniek aspect van de Lomi Lomi massage is de filosofie die erachter ligt, die sterk gericht is op harmonie en balans tussen lichaam, geest en ziel. Praktiserenden van Lomi Lomi geloven dat herinneringen en emoties niet alleen in de geest, maar ook in de lichaamscellen worden opgeslagen. Daarom is eigenlijk de massage bedoeld om niet alleen fysieke spanning te verlichten, maar ook emotionele en spirituele blokkades los te laten. 

Lomi lomi massage

Lomi lomi massage

Een Lomi Lomi massage bij Wellness Compleet Almelo

Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor uw lomi lomi massage. De 30 minuten lang durende massage zal er voor zorgen dat u en uw lichaam zich compleet zullen resetten. De uitvoering gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie, lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Het is een massage zonder volgorde of vastigheid. De massage wordt gelijktijdig over de complete achterzijde toegepast en wordt ritmisch uitgevoerd op muziek. Een unieke ervaring om compleet te ontspannen.

Mentaal en fysiek

Een lomi lomi massage kan je op helpen op mentaal gebied wanneer je last hebt van een laag zelfbeeld, stress of een trauma. Daarnaast kan deze massage je op fysiek niveau helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. Zowel het lichaam als de geest zullen dus opknappen van een heerlijke lomi lomi massage.

Wellness Compleet Almelo - Lomi Lomi massage

Lomi lomi massage

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.