Zwangerschapsmassage

U heeft gezocht op Zwangerschapsmassage. Wanneer u zwanger bent kan het lastig zijn om te ontspannen. Een zwangerschapsmassage kan u hier bij helpen. Doordat u geniet van een heerlijke lichaamsmassage komt uw lichaam geheel tot rust. Vandaar dat de focus van de zwangerschapsmassage ligt op ontspanning en comfort voor moeder en kind. In de eerste plaats wordt een comfortabele uitgangspositie voor u gezocht, waarin de behandeling wordt uitgevoerd. Als gevolg van de zwangerschapsmassage kunt u uw lichaam en hoofd even helemaal tot rust komen. Bij Wellness Compleet Almelo bent u aan het juiste adres voor uw zwangerschapsmassage. Wanneer u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kunt u ons bereiken via de onderstaande knop of u kunt ons  aanbod bekijken.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen.  Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij Wellness Compleet Almelo terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Zwangerschapsmassage