Hot stone massage

Tijdens een hot stone massage wordt het lichaam gemasseerd doormiddel van een set gladde, platte, verwarmde stenen. Deze worden op specifieke plaatsen op het lichaam geplaatst. Door middel van warmte en beweging wordt deze massage toegepast. Vandaar dat dit soort massage dieper in werkt op het spierweefsel. Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam. Onder andere zorgt het er ook voor dat afvalstoffen in het lichaam worden afgevoerd. Organen worden gestimuleerd en het lichaam in balans wordt gebracht. Eerst wordt het lichaam met handen gemasseerd en daarna met warme stenen. Wanneer de stenen voldoende zijn  opgewarmd worden deze op het lichaam geplaatst. Bijvoorbeeld op handen en rug. Andere stenen worden door de masseur in de hand genomen en gebruikt om spieren te bewerken.

 

Wellness Compleet Almelo

Hot stone massage

Wat bieden wij?

De combinatie van warmte en massage zorgen er voor dat het lichaam zich volledig kan ontspannen. Door middel van verwarmde vulkanische stenen wordt de massage gegeven. Doordat de vulkanische stenen de warmte lang vast houden kan deze goed worden gebruikt tegen chronische pijn in onder andere nek en rug. De warmte van de stenen wordt overgebracht in op de spieren in het lichaam door ze rond te bewegen of voor een tijd op een specifieke plek te plaatsen. Ook zijn er nog meer klachten waarbij de hot stone massage goed is toe te passen. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen of spijsverteringsklachten is een hot stone massage aan te raden.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Hot stone massage