Massage rug

Wanneer u zoekt op massage rug bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons terecht voor een divers aantal massages. Ook een massage rug is een van de massages die Wellness Compleet Almelo aanbiedt. Wanneer u bijvoorbeeld loopt met rugklachten kan een massage van uw rug al uitkomst bieden. Doordat de masseuse uw spieren geheel los masseert zult u geheel tot ontspanning komen en wordt uw rug als het ware gereset. Niet alleen voor het masseren van uw rug kunt u bij ons terecht. Zo bieden we u meer soorten. Bent u benieuwd geworden wat wij allemaal bieden? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Massage rug

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.