Massages

Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin, gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer. Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw (lichamelijke) klachten te lokaliseren en past de behandeling hier geheel op aan.  Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

U kunt op deze pagina uw behandeling selecteren én direct online boeken. 

Massages

Tarieven voor massages

Wilt u weten welke tarieven gelden voor onze behandelingen? Neem dan een kijkje op onze pagina tarieven. Hier geven wij u meer informatie over onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Wilt u direct een massage boeken? Selecteer hierboven de gewenste massage.

Ook fysiotherapie behandelingen

Wellness Compleet Almelo maakt onderdeel uit van Fysio Compleet Almelo. Juist die samenwerking zorgt voor een brede inzetbaarheid van deskundig personeel en talrijke massage en fysiotherapeutische behandelingen. Staat uw gewenste behandeling er niet bij. Geen probleem, laat het ons weten. Wij beschikken over meerdere mogelijkheden.