Massages

Wellness Compleet Almelo, biedt een divers scala aan verkwikkende massages om lichaam en geest te revitaliseren. Ons assortiment omvat ontspanningsmassages voor stressverlichting, diepe weefselmassages voor intensieve spierontspanning, hot stone massages voor warmte en circulatie massages voor het herstellen van energiebalans. Onze gekwalificeerde masseurs zorgen voor aangepaste ervaringen in een ontspannen sfeer. Stap binnen in onze oase van welzijn en investeer vandaag nog in jouw totale ontspanning.

Massages

Tarieven voor massages

Wilt u weten welke tarieven gelden voor onze behandelingen? Neem dan een kijkje op onze pagina tarieven. Hier geven wij u meer informatie over onze mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Wilt u direct een massage boeken? Selecteer hierboven de gewenste massage.

Fysio Compleet Almelo

Wellness Compleet Almelo maakt onderdeel uit van Fysio Compleet Almelo. Juist die samenwerking zorgt voor een brede inzetbaarheid van deskundig personeel en talrijke massage en fysiotherapeutische behandelingen. Staat uw gewenste behandeling er niet bij. Geen probleem, laat het ons weten. Wij beschikken over meerdere mogelijkheden. Graag nodigen wij je uit om eens een kijkje te nemen op de website van Fysio Compleet Almelo.