Ontspanningsmassage

Wanneer u zoekt op ontspanningsmassage bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo kunt u bij ons genieten van een heerlijke ontspanningsmassage. Doordat uw lichaam geheel tot rust komt tijdens de massage kunt u uw geest en lichaam totaal resetten. Zo wordt er bij een dergelijke massage met zachte hand, strijkbewegingen en speciale grepen gewerkt om het lichaam totaal tot ontspanning te laten komen. Het verzacht ondermeer chronische pijnen, het maakt de spieren soepel en verlicht stress. De masseur geeft totale aandacht aan jou en je lichaam. Als gevolg van bewegingen stimuleert je bloedcirculatie en verbetert het herstel van je spieren en weefsel. Je lichaam komt volledig tot rust.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Totaal ontspannen

Wanneer u de laatste tijd veel stress ervaart of u erg moe bent kan het zijn dat u lichamelijke klachten krijgt. Als gevolg van deze klachten is het dan goed mogelijk dat je te maken krijgt met bijvoorbeeld slapeloosheid, hoofdpijn of spierpijn. Doordat deze klachten  eenvoudig verholpen kunnen worden door bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Geniet van een heerlijke, ontspannen lichaamsmassage met warme olie, om stress en spanningen te verminderen. Het lichaam wordt met lange, vloeiende bewegingen tot ontspanning gebracht en door krachtigere massagetechnieken worden blokkades in de spieren opgeheven. Kortom, laat uzelf even helemaal tot rust brengen.

Mocht je natuurlijk van geen van de bovenstaande klachten last hebben, dan is het nemen van een ontspanningsmassage natuurlijk ook gewoon mogelijk. Even puur genieten.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van  Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden. Nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra. Maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo