Wellness Compleet Almelo

Welkom bij Wellness Compleet Almelo! Wellness Compleet is een dochteronderneming van de bruisende en groeiende praktijk Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin, gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw (lichamelijke) klachten te lokaliseren en past de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Hospitality
Het personeel van Wellness Compleet Almelo is getraind in hospitality, waardoor vriendelijkheid, behulpzaamheid en menselijke warmte bij ons hoog in het vaandel staan. Zo is onze benadering altijd gastvriendelijk en proberen we altijd nét dat beetje extra te bieden. Zo kunt u bij ons naar afloop van de massage ook altijd gebruik maken van onze uitgebreide douchefaciliteiten inclusief gebruik van handdoeken en diverse soorten shampoos en conditioners.
Wellness Compleet Almelo - hot stone massage
Wellness Compleet Almelo
Kwaliteit

De massagetherapeuten, werkzaam binnen Wellness Compleet Almelo, zijn allemaal gecertificeerd en afgestudeerd therapeut. Daarnaast beschikken de therapeuten over de nodige jaren ervaring in het (wellness) werkveld, opgedaan in zowel binnen- als buitenland.

Er wordt uitsluitend gewerkt met eersteklas producten, welke hypoallergeen van aard zijn. Zo is bij ons het risico op een allergische reactie op bijvoorbeeld onze verwarmde (geur)massageolie nagenoeg nihil. Als kers op de spreekwoordelijke taart werken wij ook met heerlijk zachte, voorverwarmde handdoeken. Dat wil je echt niet missen!

Directe verbinding met de fysiotherapeut
Door de nauwe samenwerking met Fysio Compleet Almelo verloopt de communicatie tussen beide disciplines gemakkelijk. Indien de massagetherapeut lichamelijke problemen opmerkt die buiten het vakgebied vallen, kan snel en laagdrempelig aanvullend onderzoek door Fysio Compleet Almelo worden uitgevoerd. 
Loopt uw traject bij de fysiotherapeut ten einde, maar bestaat er nog behoefte aan het onderhouden van de massagetherapie, dan kan de fysiotherapeut u zonder enkele moeite aan de expertise van Wellness Compleet Almelo overlaten.
Wie is Jessie Hampsink
Hallo, ik ben Jessie Hampsink en ben de nieuwste aanwinst bij Fysio Compleet Almelo. Ik ken Bas al een tijdje van Saxion Hogeschool Enschede; hij heeft mij destijds les gegeven en toen ik bijna klaar was met afstuderen heb ik gevraagd of ik voor hem mocht komen werken. Zo gaaf dat ik nu voor Fysio Compleet mag werken! Op dit moment ben ik algemeen fysiotherapeut en ben ik geschoold Wellnesstherapeute. Graag wil ik mij in de toekomst specialiseren, maar welke richting vind ik nog lastig te zeggen. Kort over mij: Ik woon samen met mijn vriend in Denekamp. Mijn grote hobby is paardrijden, maar ook reizen vind ik heerlijk om te doen. Ik hoop je snel eens te mogen ontvangen!
Over ons | Wellness Compleet Almelo | Jessie
Over ons | Wellness Compleet Almelo | Bas 1
Wie is Bas van der Horst?

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mij kort aan u voor te stellen. Ik ben Bas van der Horst en sinds juni 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De aftrap van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mogen doen binnen gemeente Twenterand – Vriezenveen. In de periode die erop volgde heb ik gemerkt dat ik affiniteit heb met het behandelen van mensen die al wat langer van hun leven hebben mogen genieten. Dit heeft er toe geleid dat ik de specialisatie tot geriatrie fysiotherapeut heb gevolgd aan de hogeschool van Breda, AVANS+. Daar heb ik inmiddels mijn diploma behaald en ben ik Master of Science (MSc) binnen de geriatrie fysiotherapie.

Als logisch gevolg van mijn 7 jaar praktijkervaring in loondienst heb ik in 2018 Fysio Compleet Almelo opgericht; een jonge, bruisende praktijk met passie voor het vak! Fysio Compleet Almelo streeft ernaar om laagdrempelige zorg te leveren in een open, huiselijke sfeer.

Steeds vaker werd ons gevraagd of wij ook ontspanningsmassages of sportmassages konden geven. Ja, natuurlijk kunnen wij dat! Dit heeft mij aan het denken gezet en ik heb vervolgens besloten om naast Fysio Compleet Almelo ook Wellness Compleet Almelo op te starten. Inmiddels is Wellness Compleet Almelo niet meer weg te denken uit onze bedrijfsvoering. Een prachtige samenwerking tussen beide praktijken is groeiende en veel mensen maken gebruik van onze beide diensten. Hoe mooi is dat!