Over ons

Wellness Compleet Almelo

Welkom bij Wellness Compleet Almelo, een nieuw opgezet dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin, gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw (lichamelijke) klachten te lokaliseren en past de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Hospitality

Het personeel van Wellness Compleet Almelo is getraind in hospitality, waardoor vriendelijkheid, behulpzaamheid en menselijke warmte bij ons hoog in het vaandel staan. Zo is onze benadering altijd gastvriendelijk en proberen we altijd nét dat beetje extra te bieden. Zo kunt u bij ons naar afloop van de massage ook altijd gebruik maken van onze uitgebreide douchefaciliteiten inclusief gebruik van handdoeken en diverse soorten shampoos en conditioners.

Kwaliteit

De massagetherapeuten, werkzaam binnen Wellness Compleet Almelo, zijn allemaal gecertificeerd en afgestudeerd therapeut. Per aangeboden massagevorm zijn één of meerder diploma’s behaald en aanwezig. Daarnaast beschikken de therapeuten over de nodige jaren ervaring in het (wellness) werkveld, opgedaan in zowel binnen- als buitenland.

Directe verbinding met de fysiotherapeut

Door de nauwe samenwerking met Fysio Compleet Almelo verloopt de communicatie tussen beide disciplines gemakkelijk. Indien de massagetherapeut lichamelijke problemen opmerkt die buiten het vakgebied vallen, kan snel en laagdrempelig aanvullend onderzoek door Fysio Compleet Almelo worden uitgevoerd. 
Loopt uw traject bij de fysiotherapeut ten einde, maar bestaat er nog behoefte aan het onderhouden van de massagetherapie, dan kan de fysiotherapeut u zonder enkele moeite aan de expertise van Wellness Compleet Almelo overlaten.

Wie is Marlieke van de Sanden?

Even voorstellen! Mijn naam is Marlieke van de Sanden, afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en massagetherapeut. Op dit moment volg ik in Enschede de opleiding tot fysiotherapeut. Dit is tevens de reden die mij in Twente heeft gebracht, want ik kom oorspronkelijk uit Noord-Brabant. Binnen Fysio Compleet Almelo neem ik de Wellness behandelingen op mij onder de naam Wellness Compleet Almelo. Daarnaast ben ik voor de eenvoudiger fysiotherapeutische problematiek ondersteunend aan Fysio Compleet Almelo als assistente fysiotherapie.

Ik heb veel werkervaring opgedaan zowel in Nederland als in het buitenland, waardoor ik over diverse kwaliteiten beschik. Gastvriendelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij mij hoog in het vaandel. Ik hoop u op korte termijn te mogen ontvangen in onze praktijk!

Wie is Bas van der Horst?

Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mij kort aan u voor te stellen. Ik ben Bas van der Horst en sinds juni 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De aftrap van mijn carrière als fysiotherapeut heb ik mogen doen binnen gemeente Twenterand – Vriezenveen. In de periode die erop volgde heb ik gemerkt dat ik affiniteit heb met het behandelen van mensen die al wat langer van hun leven hebben mogen genieten. Dit heeft er toe geleid dat ik de specialisatie tot geriatrie fysiotherapeut heb gevolgd aan de hogeschool van Breda, AVANS+. Daar heb ik inmiddels mijn diploma behaald en ben ik Master of Science (MSc) binnen de geriatrie fysiotherapie.

Als logisch gevolg van mijn 7 jaar praktijkervaring in loondienst heb ik in 2018 Fysio Compleet Almelo opgericht; een jonge, bruisende praktijk met passie voor het vak! Fysio Compleet Almelo streeft ernaar om laagdrempelige zorg te leveren in een open, huiselijke sfeer.

Bas van der Horst