Beste zwangerschapsmassage

Zoekt u naar dé beste zwangerschapsmassage? Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u de beste zwangerschapsmassage ondergaan vanaf het tweede trimester. Voor het tweede trimester raden wij u aan géén zwangerschapsmassage te nemen. Doordat een massage afvalstoffen uit uw lichaam verdrijft kunnen deze afvalstoffen tijdens het eerste trimester schadelijk zijn voor uw baby. Vanaf het tweede trimester is het veilig en kunt u zo veel mogelijk zwangerschapsmassages nemen als u wilt!

Wilt u meer informatie over de beste zwangerschapsmassage bij Wellness Compleet Almelo? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo. Alleen zo kunnen wij u voorzien van meer advies en informatie over de beste zwangerschapsmassage.

Wellness Compleet Almelo

Wanneer u zoekt op Almelo wellness komt u uit bij Wellness Compleet Almelo. Niet alleen bieden wij diverse soorten massages aan. Ook kunt u bij ons heerlijk tot rust komen tijdens een ontspannende massage. Doordat wij een divers aantal massages aan u aanbieden is er voor een ieder wat wils. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven bij het kiezen van een massage. Zo kan het zijn dat u lichamelijke klachten ervaart of een sportblessure heeft. Door middel van een goed uitgekozen massage kunt u heerlijk tot rust komen en wellicht uw lichaam laten herstellen. Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze massages of wilt u direct een massage boeken? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Almelo Wellness

Beste zwangerschapsmassage

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Beste zwangerschapsmassage

Massage
Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Cadeaubon
Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.