Aanbod

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils.

Ontspanningsmassage

Geniet van een heerlijke, ontspannen lichaamsmassage met warme olie, om stress en spanningen te verminderen. Het lichaam wordt met lange, vloeiende bewegingen tot ontspanning gebracht en door krachtigere massagetechnieken worden blokkades in de spieren opgeheven. Laat uzelf even helemaal tot rust brengen.

Sportmassage

Deze intensieve massage is gericht op het doorbloeden en stimuleren van de spieren. Dit zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en hierdoor worden voedingstoffen beter opgenomen. Hiermee bevorderen we het herstel van het lichaam en voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Hot Stone massage

Een massagetechniek met warme basaltstenen. Deze vulkanische stenen hebben een gunstige uitwerking bij chronische pijn in de nek en rug.

Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage is een zeer mooie massagevorm welke is voortgekomen uit de traditie en cultuur van de Hawaiiaanse eilanden. De uitvoering gebeurt voornamelijk met de onderarmen door mooie, lange en vloeiende bewegingen op het lichaam toe te passen. Het is een massage zonder volgorde of vastigheid. De massage wordt gelijktijdig over de complete achterzijde toegepast en wordt ritmisch uitgevoerd op muziek. Een unieke ervaring om compleet te ontspannen.

Zwangerschapsmassage

Geniet van een heerlijke lichaamsmassage, waarbij de focus ligt op optimale ontspanning en comfort voor moeder en kind. In samenspraak met de therapeut wordt een comfortabele uitgangspositie voor u gezocht, waarin de behandeling wordt uitgevoerd. Laat uw lichaam en hoofd even helemaal tot rust komen.

Massage schouders-nek-hoofd (-decolleté)

De ultieme massage om even al uw stress te verminderen. Bij deze massage wordt de nadruk gelegd op de welbekende plekken waar stress zich vaak ophoopt, zoals bovenin de nek en rondom de schouders. Door middel van variërende massagetechnieken worden blokkades in deze gebieden verholpen en kunt u even helemaal tot rust komen. Deze massage is de perfecte combinatie van stevige technieken om de spieren te ontspannen en rustige technieken om uw hoofd even helemaal tot rust te brengen.