Wellness Overijssel

Zoekt u naar een wellness in Overijssel? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u door middel van een bezoek aan wellness Overijssel zorgen voor een complete reset van lichaam en geest. Daardoor kunt u niet alleen ontspannen, maar ook zorgen wij voor een betere doorbloeding van uw huid. Daardoor zult u aan het einde van een behandeling niet alleen gereset voelen en ook voelt u nieuwe frisse energie. Wanneer u meer informatie wilt over Wellness Overijssel kunt u daarvoor contact opnemen met Wellness Compleet Almelo.

Wellness Overijssel

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld iemand verblijden met een cadeaubon.

Wellness Overijssel

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Massages brengen veel voordelen

Een van de meest gewaardeerde fysieke voordelen van massages is de vermindering van spierpijn en stijfheid. Door de toepassing van verschillende massagetechnieken kunnen wij uw spierspanningen verlichten en pakken wij de knopen en spierpijn effectief aan. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar de behandelde gebieden, die helpt bij het versnellen van het herstelproces en het verlichten van pijn. 

Daarnaast speelt massagebehandelingen een cruciale rol in het verbeteren van de bloedcirculatie zelf. Dit is niet alleen gunstig voor het herstel van spieren, maar ook voor de algehele gezondheid, omdat een goede circulatie essentieel is voor distributie van voedingsstoffen en zuurstof door het lichaam. Een verbeterde circulatie kan ook bijdragen aan een betere huidgezondheid, waardoor je een gezondere gloed krijgt. 

Wellness Overijssel

Wellness Overijssel

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.