Wellness met massage

Zoekt u naar wellness met massage? Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo is het mogelijk om één of meerdere massages te kiezen bij Wellness Compleet Almelo. Niet alleen bevordert een massage de doorbloeding van uw huid. Maar ook zorgt het ervoor dat uw lichaam zich kan resetten. Daardoor is een wellness met massage een aangename verbetering voor uw lichaam. Zoals gezegd beschikt Wellness Compleet Almelo over een zeer divers aanbod met daarin vele soorten massages. Daardoor is er voor vrijwel een ieder een geschikte variant te vinden. Wanneer u benieuwd bent naar alle mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met Wellness Compleet Almelo.

Wellness met massage

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness met massage