Warme olie

U hebt gezocht op warme olie. Er zijn diverse soorten massagevormen. Diverse soorten voor diverse klachten of problemen. Het kan zijn dat u al tijden last hebt van een sportblessure. Of misschien hebt u last van andere lichamelijke klachten. Een massage kan uitkomst bieden. Tijdens de diverse massages kunnen wij verschillende soorten warme olie gebruiken. Dit versterkt, in combinatie met de bewegingen, het effect op de spieren. Bij Wellness Compleet Almelo bent u aan het juiste adres voor al uw massagevormen. Wilt u puur genieten van een ontspanningsmassage? Of wilt u af van een sportblessure? Neem dan snel contact op met Wellness Compleet Almelo. Natuurlijk is er meer mogelijk dan alleen een ontspanningsmassage of een intensieve sportmassage. Benieuwd naar wat wij meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod of neem contact met ons op.

Warme olie

Warme olie

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen.  Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij Wellness Compleet Almelo terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij Wellness Compleet Almelo kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Warme olie

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.