Twente wellness

Zoekt u naar Twente wellness? Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo is Wellness Compleet Almelo niet alleen centraal gelegen in Twente. Maar ook kunt u bij dé Twente wellness van de regio diverse massage’s ondergaan. Zo behoren bijvoorbeeld sportmassages en hot-stone massage’s tot ons aanbod. 

Verder bieden wij nog veel meer passende massages voor vele lichamelijke klachten. Zoals gezegd kan een lichamelijke klacht verminderen of verdwijnen na een uitgebreiden én goed uitgevoerde massage. Wanneer u meer wilt weten over Twente wellness kunt u daarvoor contact opnemen met Wellness Compleet Almelo.

Twente wellness

Wellness Compleet Almelo

Twente Wellness, Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 

Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Twente wellness

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.