Migraine massage

Wanneer u een migraine massage wilt ondergaan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kan een migraine massage verlichting bieden voor, tijdens of na een migraine aanval. Doordat u lichamelijk tot rust komt tijdens een migraine massage zult u dit als zeer prettig ervaren. 

Ook is het mogelijk dat migraine klachten na een migraine massage verminderen of weg blijven. Kortom, een migraine massage biedt uitkomst. Wanneer u meer informatie wilt over onze massages kunt u daarvoor contact opnemen met Wellness Compleet Almelo.

Migraine massage

Migraine massage voor het gezicht

Voordelen van een migraine massage

Een migraine massage kan verschillende voordelen bieden voor mensen die lijden aan migraine. Hier zijn enkele voordelen die onze migraine massage biedt:

  • Verlichting van pijn: Massage kan helpen bij het verminderen van de intensiteit van de pijn die gepaard gaat met migraine. Door het stimuleren van bepaalde punten op het lichaam, kan een massage de spierspanning verminderen. Dit is vaak een bijdragende factor van migraine.
  • Stressvermindering: Stress is een bekende trigger voor migraine. Massage kan helpen stress en angst te verminderen door het lichaam te ontspannen en de productie van stresshormonen te verminderen. Dit kan vaak leiden tot minder migraineaanvallen.
  • Verbetering van bloedcirculatie: Massage bevordert de bloedcirculatie, wat kan helpen om de hoeveelheid zuurstof en voedingsstoffen die naar de hersenen gaan te verhogen. 
  • Verbetering van de slaapkwaliteit: Migrainepatiënten ervaren vaak problemen met slapen. Massage kan helpen de slaapkwaliteit te verbeteren door het bevorderen van ontspanning en het verminderen van pijn, wat kan leiden tot een meer rustgevende slaap.
  • Stimulatie van het lymfestelsel: Door het stimuleren van het lymfestelsel kan onze migraine massage helpen bij het verwijderen van toxines uit het lichaam.
  • Verhoging van serotonineniveaus: Onze migraine massage kan de productie van serotonine, een neurotransmitter die betrokken is bij het reguleren van de pijn verhogen. Een hoger niveau van serotonine kan helpen bij het verminderen van de pijn en de ernst van migraineaanvallen.

Wat bieden wij bij migraine massage

Door middel van een migraine massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Migraine massage bij Wellness Compleet Almelo

Wellness Compleet Almelo

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 

Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Volg ons via social media
Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.