Massagesalons

Wanneer u zoekt naar massagesalons bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u bij Wellness Compleet Almelo als massagesalons uw ontspannende massage boeken. Daardoor kunt u heerlijk tot rust komen. Maar ook zorgt een massage voor een complete ontspanning van uw spieren en weefsels. Daardoor is een massage ook goed voor uw lichaam én geest. Kortom, wilt u ontspannen bij een massagesalons? 

Bijvoorbeeld kiest u dan voor Wellness Compleet Almelo. Zo zijn wij eenvoudig te bereiken via zowel eigen- als openbaar vervoer. Daardoor kunt u makkelijk en snel genieten van een heerlijke ontspannende massage. Wanneer u meer wilt weten over onze massagesalons kunt u daarvoor alle massage’s bekijken op onze website. Ook kunnen onze specialisten u voorzien van meer advies en informatie.

Massagesalons

Massagesalons

voordelen van een massage

Een van de meest gewaardeerde fysieke voordelen van massages is de vermindering van spierpijn en stijfheid. Door de toepassing van verschillende massagetechnieken kunnen spierspanningen worden verlicht en kunnen knopen en spierpijn effectief worden aangepakt. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar de behandelde gebieden, die helpt bij het versnellen van het herstelproces en het verlichten van pijn. 

daarnaast speelt massage een cruciale rol in het verbeteren van de bloedcirculatie zelf. Dit is niet alleen gunstig voor het herstel van spieren, maar ook voor de algehele gezondheid, omdat een goede circulatie essentieel is voor de distributie van voedingsstoffen en zuurstof door het lichaam. Een verbeterde circulatie kan ook bijdragen aan een betere huidgezondheid, waardoor je een gezondere gloed krijgt. 

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld iemand verblijden met een cadeaubon.

Massagesalons

Wat bieden wij als massagesalons

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massagesalons

Volg ons via social media
Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.