Massagepraktijk

Zoekt u naar een massagepraktijk? Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo is Wellness Compleet Almelo dé massagepraktijk in Almelo. Doordat u bij de massagepraktijk van Almelo diverse massages kunt ondergaan kunt u hier geheel tot rust komen. Zo is een massage niet alleen goed voor ontspanning. 

Ook zorgt een goede massage voor een reset van geest en lichaam. Bovendien bevordert het de bloedsomloop in uw huid. Wanneer u wilt bekijken welke massages u kunt ondergaan bij Wellness Compleet Almelo kunt u daarvoor alle massages bekijken via de onderstaande knop. Ook kunt u via onze contactgegevens contact met ons opnemen voor meer informatie en adviezen.

Massagepraktijk

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld iemand verblijden met een cadeaubon.

Wat bieden wij bij onze massagepraktijk?

 

Bij Wellness Compleet Almelo kun je genieten van een breed scala aan massages en wellnessbehandelingen, allemaal ontworpen om je te helpen volledig tot rust te komen en te herstellen. Onze ontspanningsmassages zijn perfect om je even helemaal te laten ontspannen en alle stress van het dagelijks leven los te laten. Voor degenen die last hebben van chronische pijn in de nek en rug, biedt de hot stone massage, met zijn warme basaltstenen, een diepe en helende ontspanning.

Sporters kunnen bij ons terecht voor sportmassages die gericht zijn op het behandelen en voorkomen van blessures. Deze intensieve massages stimuleren de doorbloeding en helpen bij het sneller afvoeren van afvalstoffen, wat bijdraagt aan een sneller herstel en het voorkomen van overbelasting van de spieren.

Daarnaast bieden wij triggerpoint massages aan, waarbij verhardingen en knopen in de spieren met zorg worden behandeld om pijn en spanning te verminderen. Onze onderarm massages richten zich specifiek op de onderarmen en handen, ideaal voor mensen die spanning in deze gebieden ervaren.

Voor degenen die last hebben van hoofdpijn of stressgerelateerde spierspanning, biedt een hoofdmassage verlichting door de aanhechtingspunten van de schedel te masseren. Zwangere vrouwen kunnen bij ons terecht voor zwangerschapsmassages die speciaal zijn ontworpen om comfort en verlichting te bieden tijdens de zwangerschap.

Als je iemand een ontspannende ervaring cadeau wilt doen, bieden wij ook cadeaubonnen aan. Hiermee kan de ontvanger zelf een massage naar keuze boeken, wat het een perfect geschenk maakt voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 

Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massagepraktijk

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.

Massage Twente