Massage zondag

Zoekt u naar een massage zondag? Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo is Wellness Compleet Almelo voor uw massage zondag op zondagen voor u op afspraak geopend. Wanneer u zondags heerlijk wilt genieten van uw vrije dag is een ontspannende massage een heerlijke toevoeging aan uw dag.

Vandaar dat u bij Wellness Compleet Almelo uw massage zondag kunt boeken. Echter is het van belang dat u vooraf uw afspraak reserveert. Wilt u direct weten welke massages Wellness Compleet Almelo aanbiedt? Bekijk dan ons aanbod.

Voordelen van een Massage zondag

Massages staan bekend om hun diepgaande effecten op het lichaam, maar ook als de geest. Een massage kun je zien als een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. De voordelen van massages strekken zich uit van directe fysieke verlichting tot langdurige mentale voordelen.

Een van de meest gewaardeerde fysieke voordelen van massages is de vermindering van spierpijn en stijfheid. Door de toepassing van verschillende massagetechnieken kunnen spierspanningen worden verlicht en kunnen knopen en spierpijn effectief worden aangepakt. Dit komt door de verbeterde bloedcirculatie naar de behandelde gebieden, die helpt bij het versnellen van het herstelproces en het verlichten van pijn.

Massage zondag bij Wellness Compleet Almelo

Massage zondag met hot stones

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

De ingang van Wellness Compleet Almelo

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Wij plaatsen met enige regelmaat nieuws en tips op onze Facebookpagina. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen!