Wat is een hot stone massage?

Een hot stone massage is een massagevorm die gebruikmaakt van verwarmde stenen. De stenen die wij bij deze massage gebruiken zijn basaltstenen. Basalt is een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid, waardoor het goed warmte kan vasthouden. De stenen worden in een waterbad verwarmd tot 45 graden Celsius voordat ze op het lichaam worden gelegd of gebruikt worden om het lichaam te masseren. 

Tijdens een hot stone massage worden de basalt stenen op specifieke punten op het lichaam geplaatst, zoals op de rug, handpalmen, tenen of op de borst en buik. De warmte van de stenen dringt diep doo rin de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning, stimuleert de bloedsomloop en helpt om gespannen massabewegingen uit te voeren, waardoor de combinatie van warmte en druk een unieke en zeer ontspannende ervaring biedt.

Hot stone

Hot stone massage

Zoekt u naar een hot stone massage? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. De hot stone massage wordt vaak geprezen door de ontspanning en helende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst, spierspanning en pijn. Ook kan het helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van symptomen van auto-immuunziekten.

Wat bieden wij?

Een hot stone massage biedt verlichting bij spierpijn, rugklachten of een verminderde bloedcirculatie. Doordat hot stone al vanaf oudsher worden toegepast is het een massagevorm welke verlichting biedt bij klachten. Daarnaast helpt een massage met hot stone ook om te ontspannen. Dus ook wanneer u geen klachten ervaart kunt u genieten van een hot stone massage. De vulkanische stenen worden verwarmd tot een aangename temperatuur, waarna uw lichaam wordt gemasseerd. Daardoor komen uw lichaam en geest geheel tot rust waardoor u kunt ontspannen.

Hot Stone Massage

Hot stone

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Cadeaubon
Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.
Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Wij plaatsen met enige regelmaat nieuws en tips op onze Facebookpagina. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen!