Almelo Wellness

Wanneer u zoekt op Almelo wellness komt u uit bij Wellness Compleet Almelo. Niet alleen bieden wij diverse soorten massages aan. Ook kunt u bij ons heerlijk tot rust komen tijdens een ontspannende massage. Doordat wij een divers aantal massages aan u aanbieden is er voor een ieder wat wils. Daarnaast kunnen wij u ook advies geven bij het kiezen van een massage. Zo kan het zijn dat u lichamelijke klachten ervaart of een sportblessure heeft. Door middel van een goed uitgekozen massage kunt u heerlijk tot rust komen en wellicht uw lichaam laten herstellen. Wilt u meer informatie ontvangen over een van onze massages of wilt u direct een massage boeken? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Almelo Wellness

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Almelo Wellness

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.