Wellness cadeau

Wanneer u zoekt naar wellness cadeaus bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo kunt u bij ons het meest heerlijke cadeau kopen voor een vriend of familielid. Door middel van een cadeaubon kunt u uw vriend of familielid heerlijk laten genieten van een ontspannende massage bij Wellness Compleet Almelo. 

Doordat u bij Wellness Compleet Almelo zelf het cadeaubedrag kunt bepalen is vanaf €5,- tot €150,- een geschikt cadeau te geven. Daarnaast is de cadeaubon in delen te besteden. Zo is de cadeaubon van Wellness Compleet Almelo het meest veelzijdige cadeau om te geven. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van onze cadeaubon? Of wilt u direct een cadeaubon aanschaffen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

wellness cadeaus

wellness cadeaus

Het leukste welness cadeau

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness in Almelo

Wellness Compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

wellness cadeaus

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.