Rugmassage tijdens zwangerschap

Wanneer u opzoek bent naar een rugmassage tijdens zwangerschap bent u daarvoor aan hét juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo is het zeer goed mogelijk dat u tijdens uw zwangerschap lichamelijke klachten gaat ervaren. Doordat de zwangerschap zich ontwikkelt in uw lichaam is het niet vreemd dat u daar klachtjes van krijgt. Door middel van bijvoorbeeld een rugmassage kunnen deze klachten al worden verminderd of zelfs verholpen. Bovendien zorgt een rugmassage niet alleen voor losse spieren. Maar ook bevordert het de doorbloeding van uw lichaam. Zo slaat u twee vliegen in een klap. Wilt u meer weten over een rugmassage tijdens zwangerschap? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo of boek direct uw massage.

Rugmassage tijdens zwangerschap | Wellness Compleet Almelo | Wellness fysio almelo IMG 7590

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.