Rug massage

Wanneer u zoekt op onderrug massage bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo biedt Wellness Compleet Almelo u een divers aanbod met daarin verschillende soorten massages. Bovendien zijn alle massages van Wellness Compleet Almelo goed voor allerlei lichamelijke klachten. Wanneer u uw onderrug wilt laten masseren kunt u daarvoor terecht bij Wellness Compleet Almelo. Doordat tijdens een massage uw spieren geheel worden los gemasseerd komt u geheel tot rust tijdens een massage. Wilt u meer informatie over een van onze massages? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Rug massage in Almelo

Voordelen van een rug massage

Een rug massage is meer dan alleen een manier om te ontspannen na een lange dag of drukke week. Het is een therapeutische praktijk die diepgaande voordelen biedt voor het fysieke en mentale welzijn. In de kern van deze behandeling ligt het vermogen om spanning en pijn te verlichten die zich in de rug opbouwen. Vaak worden deze veroorzaakt door factoren zoals een verkeerde houding, langdurig zitten of fysieke overbelasting. Door gerichte technieken toe te passen kan een rugmassage u helpen om de spieren te laten ontspannen, waardoor de onmiddellijke verlichting van pijn en stijfheid wordt bevorderd. 

Verder dan alleen pijnverlichting, speelt een rugmassage een cruciale rol in het verbeteren van de bloedcirculatie. Een verbeterde bloedstroom zorgt ervoor dat zuurstof en voedingsstoffen efficiënter naar de spierweefsels en organen worden getransporteerd, wat bijdraagt aan het herstelproces van het lichaam en de algehele gezondheid verbetert. Deze verhoogde circulatie helpt ook bij het afvoeren van toxines uit het lichaam, wat cruciaal is voor het handhaven van een gezond intern systeem.

Mentale en emotionele verlichting door een rug massage!

Naast de fysieke voordelen die net benoemd zijn, biedt een rug massage ook aanzienlijke mentale en emotionele verlichting. Het is een effectieve manier om stress te verminderen. dit is een veelvoorkomende oorzaak van talrijke gezondheidsproblemen. Door het verminderen van het niveau van het stresshormoon cortisol, kan een rugmassage helpen om gevoelens van rust en welzijn te bevorderen, wat leidt tot een verbeterde gemoedstoestand en een verhoogd gevoel van mentale helderheid. 

Een rug massage kan ook indirect bijdragen aan een betere slaapkwaliteit. Door het verminderen van pijn en spanning, en het bevorderen van een staat van diepe ontspanning, wordt het voor mensen makkelijker om in slaap te vallen en gedurende de nacht in een diepere slaap te blijven. Een goede nachtrust is essentieel voor het herstel en de revitalisatie van zowel lichaam als geest, waardoor men verfrist en energieker wakker wordt. Bovendien kan een regelmatige rug massage bijdragen aan een verbeterde houding. Samenvattend is een rug massage een goede manier om uw gezondheid te bevorderen.

Rug massage

Wat bieden wij nog meer?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.