Onderrug massage

Wanneer u zoekt op onderrug massage bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo biedt Wellness Compleet Almelo u een divers aanbod met daarin verschillende soorten massages. Bovendien zijn alle massages van Wellness Compleet Almelo goed voor allerlei lichamelijke klachten. 

Wanneer u uw onderrug wilt laten masseren kunt u daarvoor terecht bij Wellness Compleet Almelo. Doordat tijdens een massage uw spieren geheel worden los gemasseerd komt u geheel tot rust tijdens een massage. Wilt u meer informatie over een van onze massages? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Onderrug massage met hot stones op een blote rug.

Onderrug massage

Onderrug massage, wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.