Migraine en massage

Veelal zijn migraine en massage verwante zoekopdrachten. Zo wilt u waarschijnlijk weten of een massage uw migraine kan verlichten of zelfs verhelpen. Wanneer u al enige tijd loopt met hoofdpijnklachten zoals migraine wilt u daar graag iets aan veranderen. Echter is het behandelen van migraine middels een massage niet zinvol. Echter is het mogelijk dat u door uw klachten een verkeerde houding aanneemt. Daarmee zult u klachten krijgen zoals bijvoorbeeld nekpijn en hoofdpijn. Echter kunt u deze klachten wél verhelpen of verminderen middels een massage. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klachten? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo of boek direct uw massage.

Migraine en massage

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij bij migraine en massage

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

 

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.