Masseren rug

Wanneer u zoekt op masseren rug bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Door middel van een goede massage van uw rug kunt u uw lichaam resetten. Zo bevordert een massage de bloedsomloop en maakt het uw spieren los. 

Daardoor bevordert het masseren van uw rug uw stemming. Daarnaast voorkomt het, of lost het lichamelijke klachten zoals spierpijn op. Kortom, een massage van uw rug is niet alleen goed voor uw gesteldheid. Maar ook tegen lichamelijke klachten. Wilt u meer informatie over een van onze massages? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Masseren rug met hot stones

Voordelen van een rug massage

Een rug massage is meer dan alleen een manier om heerlijk te kunnen ontspannen na een lange werkdag of werkweek. Het is een therapeutische praktijk die diepgaande voordelen biedt voor het fysieke en mentale welzijn. In de kern van deze behandeling ligt het vermogen om spanning en pijn te verlichten die zich in de rug opbouwen, vaak veroorzaakt door factoren zoals het langdurig zitten, een verkeerde houding of fysieke overbelasting. Door gerichte technieken toe te passen, kan een rugmassage helpen om de spieren te ontspannen, waardoor de onmiddelijke verlichting van pijn en stijfheid wordt bevorderd.

Verder dan alleen pijnverlichting, speelt een rugmassage een cruciale rol in het verbeteren van de bloedcirculatie. Een verbeterde bloedstroom zorgt ervoor dat zuurstof en voedingsstoffen efficiënter naar de spierweefsels en organen worden getransporteerd, wat bijdraagt aan het herstelproces van het lichaam en de algehele gezondheid verbetert. Deze verhoogde circulatie helpt ook bij het afvoeren van toxines uit het lichaam, wat cruciaal is voor het handhaven van een gezond intern systeem.

Naast de vele fysieke voordelen, biedt het masseren van de rug ook aanzienlijke mentale en emotionele verlichting. Het is een effectieve manier om stress te verminderen. Dit is een veelvoorkomende oorzaak van talrijke gezondheidsproblemen. Door het verminderen van het niveau van het stresshormoon cortisol, kan een rugmassage helpen om gevoelens van rust en welzijn te bevorderen, wat leidt tot een verbeterde gemoedstoestand en een verhoogd gevoel van mentale helderheid.

Daarnaast speelt regelmatige rugmassages een belangrijke rol in het bevorderen van een correcte lichaamshouding. Door de spieren rondom de ruggengraat te ontspannen en te versterken, kunnen mensen een merkbare verbetering in hun houding ervaren. Dit draagt niet alleen bij aan het voorkomen van toekomstige rugpijn, maar verbetert ook de algemene functionaliteit van het lichaam. Al met al vele voordelen.

Fysiopraktijk van Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij bij Wellness Compleet Almelo?

Bij Wellness Compleet Almelo staan we voor een holistische benadering van welzijn en ontspanning. Ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om iedereen die onze wellness binnenstapt, een fijne en heerlijke ervaring te bieden. We richten ons op het harmoniseren van lichaam en geest door een breed scala aan diensten.

Onze massages, waaronder de diep ontspannende duo rug massages, bieden een unieke kans om samen met een vriend/ vriendin, partner of familie te ontspannen. We hebben ook behandelingen die specifiek gericht zijn op het verlichten van spierspanning en het bevorderen van de doorbloeding, wat essentieel is voor een gezond lichaam. 

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal van certificaten.


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Masseren rug met een elleboog