Masseren rug

Wanneer u zoekt op masseren rug bent u daarvoor aan het juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Door middel van een goede massage van uw rug kunt u uw lichaam resetten. Zo bevordert een massage de bloedsomloop en maakt het uw spieren los. 

Daardoor bevordert het masseren van uw rug uw stemming. Daarnaast voorkomt het, of lost het lichamelijke klachten zoals spierpijn op. Kortom, een massage van uw rug is niet alleen goed voor uw gesteldheid. Maar ook tegen lichamelijke klachten. Wilt u meer informatie over een van onze massages? Of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Masseren rug

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij bij masseren rug?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. 

Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal van certificaten.


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo