Massagesalon

Wanneer u zoekt op massagesalon bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo beschikken wij over een ruim assortiment aan diverse massages. Zo kunt u bij ons terecht voor vrijwel iedere gewenste massage. Bijvoorbeeld een massage om te ontspannen, of een sport massage. Vrijwel alles is mogelijk bij Wellness Compleet Almelo. Onze massagesalon is voor u via allerlei manieren te bereiken. Zo bevinden wij ons op een steenworp afstand van het NS Station Almelo. Daarnaast kunt u op ons eigen parkeerterrein uw auto of fiets parkeren tijdens uw massage. Wilt u meer informatie over een van onze massages? Neem dan contact op met Fysio Compleet Almelo.

Massagesalon

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

Door middel van een sportmassage Almelo kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Kortom, zoekt u een goede sportmassage Almelo? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren met een sportmassage Almelo.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massagesalon

 

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.