Massage

Massage

Wanneer u zoekt op massage bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres voor uw massage. Zo kunt u bij Wellness Compleet Almelo genieten van verschillende massages. Niet alleen bent u bij Wellness Compleet aan het juiste adres voor een gehele ontspan massage, ook wanneer u zoekt naar een sportmassage bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u niet weet wat u cadeau moet geven tijdens een gelegenheid kunt u overwegen een cadeaubon te geven. Zo kunt u bij Wellness Compleet Almelo een cadeaubon kopen in verschillende prijsklasse. Zo kunt u iemand laten genieten van een leuk cadeau en een heerlijke massage. Wilt u meer informatie over onze massage’s en bijbehorende tarieven? Neem dan een kijkje op onze website. Of klik voor meer informatie op de onderstaande knop.
Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Zo bieden wij u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
 Door middel van het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Massage

Massage

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.