Massage onderrug

Wanneer u zoekt op massage onderrug bent u daarvoor aan hét juiste adres bij Wellness Compleet Almelo. Zo kunt u uw onderrug laten masseren wanneer u last heeft van vast zittende spieren. Maar ook kunt u uw klachten voor zijn en uw onderrug preventief laten masseren. Bovendien zorgt een massage onderrug niet alleen voor losse spieren. 

Maar ook verbetert het de doorbloeding van uw onderrug. Kortom, een massage onderrug kunt u toepassen voor of tijdens uw klachten. Bent u opzoek naar een massage onderrug? Bij Wellness Compleet Almelo bent u daarvoor juist. Wanneer u ons wilt bezoeken zijn wij eenvoudig te vinden in de nabije omgeving van het CS Almelo. Daardoor kunt u ons met het openbaar vervoer eenvoudig bereiken. Bovendien beschikken wij ook over een eigen parkeerterrein voor auto’s en (brom)fietsen. Wilt u direct een massage boeken?

Massage onderrug

Massage Onderrug Almelo

Voordelen van een massage onderrug

Een massage onderrug kan wonderen doen voor je lichaam en geest. Het ontspant niet alleen de spieren in je onderrug, wat helpt bij het verminderen van pijn en stijfheid, maar het verbetert ook de doorbloeding. Dit zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof beter de spieren bereiken, wat het herstel van spierschade kan versnellen. 

Bovendien kan een regelmatige massage onderrug helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, waardoor je een gevoel van algemene welzijn ervaart. Het losmaken van de spieren kan ook de flexibiliteit en bewegingsvrijheid verbeteren, wat je dagelijkse activiteiten gemakkelijker maakt. Zo biedt een massage onderrug van Wellness Compleet Almelo niet alleen directe verlichting, maar draagt het ook bij aan langdurige gezondheid en comfort.

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Massage onderrug, Wellness Compleet Almelo

Wellness Compleet Almelo

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.