Massage met muziek

Bent u op zoek naar een massage met muziek dat rustgevend is? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Geniet van een complete massagebehandeling inclusief kalmerende muziek, zodat u optimaal kunt ontspannen. Terwijl uw lichaam volledig tot rust komt, worden uw spieren gemasseerd en versoepeld. De massage verlicht chronische pijnen, maakt de spieren soepeler en vermindert stress. 

Wilt u ontdekken wat Wellness Compleet Almelo voor u kan betekenen? Of wilt u direct een massage boeken? Klik dan op de onderstaande knop.

Massage met muziek

Massage met muziek

Totaal ontspannen

Wanneer u de laatste tijd veel stress ervaart of u erg moe bent kan het zijn dat u lichamelijke klachten krijgt. Als gevolg van deze klachten is het dan goed mogelijk dat je te maken krijgt met bijvoorbeeld slapeloosheid, hoofdpijn of spierpijn. Doordat deze klachten  eenvoudig verholpen kunnen worden door bijvoorbeeld een ontspanningsmassage. Geniet van een heerlijke, ontspannen lichaamsmassage met warme olie, om stress en spanningen te verminderen. Het lichaam wordt met lange, vloeiende bewegingen tot ontspanning gebracht en door krachtigere massagetechnieken worden blokkades in de spieren opgeheven. Kortom, laat uzelf even helemaal tot rust brengen.

Mocht je natuurlijk van geen van de bovenstaande klachten last hebben, dan is het nemen van een ontspanningsmassage natuurlijk ook gewoon mogelijk. Even puur genieten.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo