Hot stone massage

Wanneer u zoekt naar een hotstone behandeling bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo beschikt Wellness Compleet over een ruim aanbod met daarin diverse massages. Bijvoorbeeld kunt u kiezen voor een behandeling met zogenoemde hotstone stenen. Doordat de basalt stenen worden verwarmd geven de stenen een aangenaam effect op uw lichaam en spieren. Bovendien zal de specialist de hotstones bewegen over uw lichaam. Zo zal de doorbloeding van uw lichaam bevorderen en zullen uw spieren loskomen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een hotstone behandeling? Of wilt u een hotstone behandeling reserveren? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo voor meer informatie.

Hotstone behandeling

Wellness Compleet Almelo

Wat bieden wij?

De combinatie van warmte en massage zorgen er voor dat het lichaam zich volledig kan ontspannen. Door middel van verwarmde vulkanische stenen wordt de massage gegeven. Doordat de vulkanische stenen de warmte lang vast houden kan deze goed worden gebruikt tegen chronische pijn in onder andere nek en rug. De warmte van de stenen wordt overgebracht in op de spieren in het lichaam door ze rond te bewegen of voor een tijd op een specifieke plek te plaatsen. Ook zijn er nog meer klachten waarbij de hot stone massage goed is toe te passen. Bijvoorbeeld wanneer je last hebt van vermoeidheid, spier- en gewrichtspijnen of spijsverteringsklachten is een hot stone massage aan te raden.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Wellness Compleet Almelo

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Hier plaatsen wij met enige regelmaat nieuws en tips. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen.