Goedkope massage

Wanneer u zoekt naar goedkope massage bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo kunt u bij Wellness Compleet Almelo heerlijk genieten van een ontspannende massage. Bovendien betaalt u niets te veel voor uw massage. Doordat er in ons assortiment een divers aantal verschillende massages zitten kunt u tegen vrijwel ieder tarief genieten van een heerlijke massage. Wanneer u vooraf benieuwd bent naar de prijzen van onze massages kunt u daarvoor kijken op de website. Daarnaast kunt u ons ook benaderen wanneer u advies wilt over uw lichamelijke klacht of wanneer u gewoon wilt ontspannen.

Goedkope massage? Heerlijke massage

Goedkope massage

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Zo bieden wij u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
 Door middel van het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. 

Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 

Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Goedkope massage bij Wellness Compleet Almelo