Duo Massage Overijssel

Op zoek naar de perfecte Duo Massage Overijssel? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres! Bij ons kunt u samen met een partner, vriend(in) of familielid genieten van een heerlijke duo massage. Dit is de perfecte manier om samen te ontspannen en even alles om u heen te vergeten.

Tijdens een duo massage liggen jullie naast elkaar en worden jullie tegelijkertijd gemasseerd door twee masseurs. Het is een heerlijke ervaring die niet alleen ontspannend werkt, maar ook de band met elkaar versterkt. Of u nu komt om te ontspannen of gewoon samen tijd door te brengen, een duo massage is altijd een goed idee. 

Wilt u meer weten over onze duo massages of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo. Wij zorgen ervoor dat jullie ervaring onvergetelijk wordt.

Duo massage Overijssel

Wat bieden wij?

Door middel van een duomassage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Duo massage Overijssel

Massage
Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Cadeaubon
Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.
Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Wij plaatsen met enige regelmaat nieuws en tips op onze Facebookpagina. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen!