Duo massage behandeling

Een duo massage behandeling laat u samen genieten van een heerlijke en ontspannende massage. Daarvoor bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Door middel van een duo massage behandeling kunt u zorgen voor een versnelde afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Zo zult u zich na de duo massage ontspannen en uitgerust voelen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een duo massage behandeling bij Wellness Compleet Almelo? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo. 

duo massage behandeling

Wat biedt Wellness Compleet Almelo

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Tijdens een duo massage kunt u afzonderlijk van elkaar de intensiteit van uw massage bepalen met uw masseur. Wij zorgen voor ervoor dat u tijdens de due massage behandeling tot rust komt en ontspannend uw dag vervolgt. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan een kijkje in ons aanbod

Duo massage behandeling boeken?

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

duo massage behandeling

Welke massage kies ik?

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Geef een massage cadeau!

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een moment van ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.

Hét adres om te genieten

Wellness Compleet Almelo is zoals gezegd een dochteronderneming van Fysio Compleet Almelo. Niet alleen beschikken wij daarom over de beste anatomische kennis. Maar ook kunnen wij u, indien nodig, doorverwijzen naar een fysiotherapeutische specialist.

Tijdens een massage kunt u genieten en tot rust komen. Onze masseurs kunnen u daarnaast voorzien van passend advies en informatie over onze mogelijkheden. Door middel van een massage kunt u het verergeren van pijnklachten voorkomen. Weet u vooraf niet welke massage u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met Wellness Compleet Almelo. Wij adviseren u graag over onze mogelijkheden.

Ook kunt u een massage cadeau geven aan een vriend, vriendin, partner of collega door middel van een cadeaubon. De ontvanger van de cadeaubon kan vervolgens zelf een keuze maken voor de gewenste massagevorm.

duo massage behandeling

Volg ons via social media

Volgt u Wellness Compleet Almelo al via Facebook? Wij plaatsen met enige regelmaat nieuws en tips op onze Facebookpagina. Kortom, geen reden om Wellness Compleet Almelo niet te gaan volgen!