Wellness in de buurt

Wanneer u zoekt op wellness in de buurt is er niets fijners dat de wellness snel en eenvoudig te bereiken is. Doordat Wellness Compleet Almelo zich bevindt in het centrum van Almelo kunt u ons eenvoudig bereiken. Zo kunt u ons bereiken via het openbaar vervoer. Daarnaast beschikken wij over een privé parkeerterrein waar u uw auto of fiets kunt parkeren wanneer u een wellness behandeling ondergaat. Kortom, Wellness Compleet Almelo is uw wellness in de buurt. Heerlijk ontspannen en geen zorgen. Wilt u meer weten over onze behandelingen? Of wilt u een wellness behandeling plannen? Neem dan contact met ons op.

Wellness in de buurt - 4 brandende kaarsen op een vensterbank in een massage ruimte.

Wellness in de buurt

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. 

Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massage met hot stones op een rug.