Massage in de buurt

Wanneer u zoekt op massage in de buurt bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Zo bevinden wij ons op een strategische plaats in Almelo. Vandaar dat u ons op een steenworp afstand vindt van het NS Station Almelo. Daarnaast kunt u ons niet alleen bereiken door middel van het openbaar vervoer. Ook kunt u ons met uw eigen vervoer goed bereiken. Wij beschikken over een eigen parkeer gelegenheid. Zo kunt u onbezorgd genieten van een massage in de buurt. Door middel van de juiste massage in de buurt kunt u geheel ontspannen en tot rust komen. Bent u benieuwd welke massages wij aanbieden? Bekijk dan snel ons aanbod. Bovendien kunt u direct een massage boeken door te klikken op de onderstaande knop.

Massage in de buurt

Massage in de buurt

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massage in de buurt