Even wegdromen

Even wegdromen tijdens een ontspannende massage, wie wil dat nou niet? Wanneer u kiest voor Wellness Compleet Almelo bent u aan het juiste adres voor een totale ontspanning. Al met al kunt u bij ons ontspannen door diverse soorten massages. Terwijl u geniet van bijvoorbeeld een Lomi Lomi massage kunt u wegdromen terwijl al uw spieren worden losgemaakt. Of wat te denken van een Hot stone massage, door middel van warme stenen en bewegingen worden alle spieren goed losgemaakt. Nadat u heeft genoten van een ontspannende massage is er bij Wellness Compleet Almelo ruimte voor een verfrissende douche. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod of boek alvast een massage.

Even wegdromen

Even wegdromen

Wat bieden wij?

Door middel van een massage kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Even wegdromen