Aanbiedingen

Wanneer u klant bent van Wellness Compleet Almelo kunt u genieten van heerlijke aanbiedingen voor al uw massages. Zo heeft Wellness Compleet Almelo een divers aantal aanbiedingen en kortingen voor u. Bijvoorbeeld kunt u eenmalig genieten van een korting van 25% korting op een massage in de week wanneer u jarig bent. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een strippenkaart systeem. Wanneer u er voor kiest meer strippen te nemen, kunt u genieten van meer korting. Daarnaast kunt u, als u lid bent van Health Center Almelo ook genieten van een korting van 10% korting op uw behandeling.

Zo kunt u bij ons al terecht voor een 30 minuten durende massage. Ook als u opzoek bent naar een specialistische massage. Bijvoorbeeld een sportmassage of zwangerschapsmassage. Alle prijzen voor onze massage’s staan vermeld op de website.

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. Zo bieden wij u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.
 Door middel van het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Aanbiedingen