Zwangerschap en massage

Zwangerschap en massage zijn misschien niet direct twee woorden welke je zal linken aan elkaar. Echter is een zwangerschap een stressvolle periode. Stress is niet goed voor zowel de moeder, als het kind. Daarom kan je juist een positieve link leggen tussen zwangerschap en massage. Door een ontspannende massage zal je tot rust komen en kunnen jouw spieren ontspannen. 

Door bij Wellness Compleet Almelo te kiezen voor een zwangerschapsmassage weet je zeker dat wij luisteren naar jouw wensen. Zo kan je tot rust komen en heerlijk genieten. Zwangerschap en massage kan je in vele gevallen proberen na het verstrijken van het eerste trimester. Wil je weten of jij al een zwangerschapsmassage kan boeken? Neem dan even contact op. Wij vertellen je er graag meer over!

Specialist in Zwangerschap en massage

Wanneer je zoekt naar massage tijdens zwangerschap ben je bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Doordat Wellness Compleet Almelo zich bevindt in het centrum van Almelo kan je ons eenvoudig bereiken. Zo kan je ons bereiken via het openbaar vervoer en eigen vervoer. 

Zo beschikken wij over een privé parkeerterrein waar je jouw auto of fiets kunt parkeren wanneer je een wellness behandeling ondergaat. Kortom, Wellness Compleet Almelo is hét adres voor wellness in de buurt. Heerlijk ontspannen en geen zorgen. Wil je meer weten over onze behandelingen? Of wil je een wellness behandeling plannen? Neem dan contact met ons op.

zwangerschap en massage

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 
Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 


Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Geef een massage cadeau

Bij Wellness Compleet Almelo kan je nu ook een massage cadeau geven. Zo kan je een vriend, vriendin, familielid of collega de wereld laten ontdekken van een ontspannende massage. De ontvanger kan vervolgens zelf zijn of haar favoriete massage kiezen. Daardoor is een cadeaubon van Wellness Compleet Almelo hét meest ontspannende cadeau om te geven tijdens bijvoorbeeld een verjaardag of specialen aangelegenheid.

zwangerschap en massage

Wat bieden wij?

Wellness Compleet Almelo biedt verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen. Door het gevarieerde aanbod aan massages, is er altijd voor elk wat wils. Zo kunt u er bij Wellness Compleet Almelo al voor kiezen om een sportmassage te nemen. 

Dit kan u van uw lichamelijke klachten of van uw sport blessure af helpen. Ook als u geen lichamelijke klachten of blessures ervaart kunt u bij ons terecht voor een complete ontspanningsmassage. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam tot ontspanning wordt gebracht en eventuele blokkades in de spieren worden opgeheven.

Enkele mogelijkheden uit ons aanbod