Massage Overijssel

Zoekt u naar een massage Overijssel? Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan hét juiste adres. Zo kunt u met een massage van Wellness Compleet Almelo heerlijk tot rust komen én ontspannen. Doordat Wellness Compleet Almelo centraal is gelegen kan u ons eenvoudig bereiken met zowel eigen- als openbaar vervoer. 

Zo ligt Wellness Compleet Almelo op korte afstand van het Centraal Station Almelo Centrum. Daarnaast beschikt Wellness Compleet Almelo ook over een eigen parkeerterrein. Daardoor kunt u ons ook met eigen vervoer eenvoudig bereiken. Kortom, voor een massage Overijssel bent u bij Wellness Compleet Almelo méér dan juist. 

Samengevat kunt u bij Wellness Compleet Almelo kiezen uit een tal van massages. Zo krijgt u een massage gericht op uw situatie of probleem. Bijvoorbeeld kunt u denken aan een zwangerschapsmassage of specialistische sportmassage bij eventuele problemen na het sporten. Zoals gezegd, zoekt u naar massage Overijssel? Dan zoekt u Wellness Compleet Almelo. Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met Wellness Compleet Almelo.

Massage Overijssel

Wat bieden wij?

Door middel van een Massage Overijssel kunt u zorgen voor een betere doorbloeding en stimulatie van de spieren in het lichaam. Zo voorkomt u dat bijvoorbeeld uw sportblessure erger wordt. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een intensieve massage kan het lichaam zorgen voor een snellere afvoer van afvalstoffen. Hierdoor worden voedingsstoffen sneller opgenomen in het lichaam. Dan bent u bij Wellness Compleet Almelo aan het juiste adres. Wij zorgen voor ervoor dat uw lichaam het herstel bevordert. Daarnaast voorkomt u blessures door overbelasting van de spieren.

Wellness Compleet Almelo

Wellness compleet Almelo is een dochterbedrijf en onderdeel van een jonge, bruisende praktijk voor fysiotherapie, Fysio Compleet Almelo. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke, ontspannende massages, stevige intensieve sportmassages en alles daartussenin. Onze massages worden gegeven door geschoolde therapeuten met tal aan certificaten. 


Wellness Compleet Almelo streeft ernaar om u de perfecte combinatie van gezondheidszorg en ontspanning aan te bieden, nét dat beetje meer! 
Voor iedereen die geen behoefte heeft aan grote wellness centra, maar op zoek is naar kleinschaligheid, persoonlijk contact en de aandacht die u verdient. Hierdoor weet de therapeut precies uw klachten en past  onze therapeut de behandeling hier geheel op aan. 
Onze laagdrempelige praktijk ligt centraal gelegen in Almelo en beschikt over verschillende faciliteiten waar u gratis gebruik van kunt maken.

Massage Overijssel

Massage

Wellness Compleet Almelo bied verschillende massagevormen aan, om u even uit de alledaagse sleur te halen om volledig tot rust te komen. We bieden u de kans om alle stress even los te laten, om zo het beste in uzelf naar boven te halen.

Cadeaubon

Wilt u iemand verrassen met een cadeaubon die besteed kan worden voor een heerlijk dagje ontspanning? Bij Wellness Compleet Almelo kunt u verschillende cadeaubonnen verkrijgen.

Volg ons via social media

Volgt u Fysio Compleet Almelo al via Facebook? Wij plaatsen met enige regelmaat nieuws en tips op onze Facebookpagina. Kortom, geen reden om Fysio Compleet Almelo niet te gaan volgen!